Stamppotten en biljartgolf

Stil de honger na het golfen

Een intensieve en spannende partij biljartgolf kan zorgen voor een hongerig gevoel. Gelukkig hebben wij daar een uitstekende oplossing voor. Combineer het biljartgolf met onze maaltijd van boerenstamppotten en u gaat gegarandeerd met een gevulde maag en een voldaan gevoel huiswaarts.

Biljartgolf en boerenstamppotten (vanaf 8 personen) € 19,50 p.p

Allereerst maakt u gebruik van onze 18 biljartgolf-banen in onze grote en windluwe terrastuin. Bij het golfen draait het erom dat u in zo min mogelijk beurten de golfbal in de hole weet te krijgen. U speelt met een keu en de banen zijn op tafelhoogte, waardoor u niet diep door de knieën hoeft. Zodoende is biljartgolf een ideale bezigheid voor jong en oud. Bovendien kan het zowel door grote als kleine groepen gepspeeld worden en het mooiste van alles: U hoeft niet eens goed te kunnen biljarten om te winnen.

Als het golfen erop zit en de magen beginnen te knorren serveren wij 3 seizoensafhankelijke stamppotten met bijbehorende vleesgerechten. U heeft zodoende keuze te over en kunt op uw gemak heerlijk genieten van een oerhollandse en goed vullende maaltijd. 

Dit arrangement is exclusief drankjes. Ook hiervoor bieden wij verschillende arrangementen.

(zie de pagina dranken, onder arrangementen)