Jack, Anja samen met hun team..


Het echtpaar Jack en Anja Bosters is eigenaar van het Wagenhuis, samen met een energiek- en gemotiveerd team van leuke mensen runnen ze dagelijks deze mooie locatie in Nieuw-Vossemeer.


’t Wagenhuis

’t Wagenhuis kent een lange en rijke historie. De grote zaal werd in 1970 aan het al bestaande café op de Hoogte bijgebouwd door toenmalig eigenaar Theo Bosters. In deze zaal werden tal van evenementen georganiseerd – veelal muzikale – die vanuit de hele regio bezoekers trokken. In 2004 namen René en Jolanda Smout ’t Wagenhuis over en drie jaar later kregen zij assistentie van Jack en Anja Bosters, waarbij Jack Chef-kok werd van het Wagenhuis. Vanaf 2007 waren Jack en Anja mede-eigenaar en inmiddels dus volledig eigenaar.


Eeterij, eetcafé, bar, café, barbecue, zalencentrum, catering … dat is ‘Het Wagenhuis’.


Onderscheidend


“Dit is meteen ook waarmee wij het onderscheid maken. Onze veelzijdigheid biedt voor elk wat wils. Grote of kleine gezelschappen, ze zijn bij ons van harte welkom en ons team staat klaar om al onze gasten een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Of kort gezegd: van 1 persoon tot 400 personen, we willen iedereen graag bourgondisch verwennen”, zo vatten de uitbaters de dienstverlening van ’t Wagenhuis samen.


Breed aanbod


“We serveren lunches, diners, high tea’s en buffetten. Onze gasten kunnen hier ook terecht voor tapas, spidergrillen en barbecues, eventueel in combinatie met biljart-golfen, een gewaardeerde bezigheid waarover de deelnemende groepen altijd lovend zijn. We staan tevens bekend om onze gezellige terrassen, zowel voor als achter ’t Wagenhuis. Hier is op zonnige dagen altijd wel een aangenaam plekje in zon of schaduw te vinden. Een glaasje bier, limonade of wat sterkers, het smaakt er altijd prima. En binnen kunnen we onze gasten vanzelfsprekend ook prettig ontvangen. In het café, in de kleine gezellige eetzaal of in de grote zaal, die uitermate geschikt is voor bruiloften, partijen of bijvoorbeeld vergaderingen”.

U bent bij ons van harte welkom!